Pages

teruk!!! memang teruk!!!

pergh!!! bile ingt balik time skolah dulu kompem aku ingt jugak kat result spm aku dulu tu.... hahaha... teruk hooo.... apa yg teruk??!!! haa.... ce korang tgk nie..... korang tgk la pe yang teruk sgt tuhh!!


korang jgn gelak laa result aku nie... aku bkn nyer pandai sgt pon.. hahaha... tuh.. tgk tuu... yg lapan tu... haish!! SEJARAH wooo... aku dpt lapan.... giler teruk!!! dah memang sejak azali aku x ble catch up ngan sejarah nie... nk wat camne kan... hahaha... x pe2... benda yg lepas jagn dikenang... hahaha... (cam kenal je ayat nie).....huuhu... skarg dah tak heran dah pon dgn result nie... kejer pon kompem dpt dah... hahaha...
haa?? asal aku amek arab tinggi, al-quran sunnah ngan syariah?? knaper x amik pndidikan islam??
hahaha.... aku dulu skolah agama... hahaha... namer jer skolah agame tp mcm skolah biase gak....
dah laa... aku malas la pikir pasal result aku yg TERUK nie.... K..


"MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA"
HAHAHAHA...

12 000 orang mengemukakan pendapat:

hehe..mantop dah tu..bla abeh???

@amerhakim
hahaha... abis blaja hujung thn nie...

@Ujang9897
hahaha... tp yg teruk tu sejarah tuh... ada calar sikit kat sijil spm... haha.... anyway ujang.. slamat pengantin baru... dulu x sempat ucap... huhu...

ok la tu.org lg teruk hahaha

@alinac lover
hahaha... ye ker?? shhh!!! jgn bg kantoi.... hahaha...

ok la 2.. :) wan tk thu truk ke tak... huhu ~ wan ambik add math.. tk prnah lulus exam..huhuhuhu ~

@Rizwan Ewan
hahaha... add math tuh perkara biasa la x lulus.. hahaha..

ok la tu...dah dpt keje...

huhu... sejarah sejarah sejarah... hehehe... ^_^