Pages

kembali ke dunia BLOGGER!

setelah sekian lama x bukak blog nie, tetiba rase nak join balik dalam dunia blogging nie...
semuanya gara-gara duduk sengsorang kat rumah nie and x tau nak wat per...
skarg dah masuk 2 minggu dah aku kerja kat penjara and boleh tahan jugak la kerja kat sini...

then, ada sesuatu yg lebih mengejutkn aku bile saje2 jer bukak nuffnang aku... tup2...
perghhh... x sangka plak dah byk nie... dah aku tulis entri awal tahun lepas kot!! nak tau x dah ada brape??? hehe.... tgk nie...






walaupon aku rase mesti cakap 'hek eleh! byk tu jer' tp aku memang x sangka bleh ada byk nie walaupon dah tingal lama dah... huhu... orite! nak buat keje len plak!!!bye.

2 000 orang mengemukakan pendapat:

huhu.... rezeki la kata kn... hee..