Pages

~[blog review 3]~

yeah!!! kali nk review 3 blog lagi yer!!! thanx kat dorang jd followers aku... huhu...


ini blog <-------- klik kat nama or header ats nie kalo nk masuk ke blog beliau...
ujang nie mula2 dulu ada tegur aku.. tp teguran membina laa.. and aku rase sangat berguna kat aku.. thanx bro... blog beliau nie menarik and follower pon ramai.. 1000 lebih tuu...  and lg satu.. "bro, asal byk sangat pasal heliza nie? haha..."jadi, kalo ada sesape nk tau banyak lg tntg blog nie bleh la g blog beliau yerr!!! klik kat banner ats tu or klik kat nama nie... ------->


ini blog <-------- klik kat nama or header ats nie kalo nk masuk ke blog beliau...
 NEXT!!! aku tgk blog nie byk gak join contest... and ada gak wat tutorial... tutorial yg terbaru die..
tutorial nk letak iklan churp2 kat sidebar... huhu.. so, kalo ada sesape nk tau byk lg tentang blog nie bleh la g dgn klik kat banner or klik kat nama nie... ------->


ini blog solehah<-------- klik kat nama or header ats nie kalo nk masuk ke blog beliau...
ahhh... aku ske gle tgk blog nie... cute and smart gak la bg aku... tgk la header die.. lawa kn!! blog nie aku rase byk cite pasal life die... i think laa.. solehah.. kalo salah jgn marah ek!! and beliau nie BLOGGER SARAWAK!! sarawak tuu... kalo korang nk tau byk lg pasal blog nie klik kat header or klik kat nama nie... ------->solehah.

ok... cukup 3 blog aku review kali nie... yg len tggu je la utk di review ek!! [for my followers only]
 tgk sini jugak yer!!!
 

8 000 orang mengemukakan pendapat:

erk...hahahaha

thanks bro...

waa..solehah pun ada jugakk..
terima kaseh...hehe :)

*ha aa.btol la tu..smua pasl life solehah..ehehe :)

@♥ solehah ♥yes!! betul!! hahaha... ur welcome solehah.. blog bintang tiga tu pon best gak!! huhu..

waa..thanks sudi review farah..
ngee..terharu.. :')

yup...farah rajin join contest..orang da tag, kite kena wat..hehe..ingat nk wat blog khas utk contest..tp tak larat lak nk handle byk2 blog.. :)

thanks taw :)

@Mizz Farah
yey!! btl jugak!!! ur welcome mizz farah!! :)

haha..trimas trimas.. :)
nnti review bintang tiga pulak..hehe..

@♥ solehah ♥
insyaallah... x jnji tau!! hehe...