Pages

~[blog review 2]~

ok... nie die next blog review aku... aku nk wat 3 blog review kali nie... hehe...


ini blog <-------- klik kat nama or header ats nie kalo nk masuk ke blog beliau...
hehehe.. nie pon antara yg awal folow aku pas aku msk SB...  blog nie ada banyak entri-entri menaik yg membuatkn aku tertarik gak laa.. hehehe... jadi, kalo ada sesape nk tau banyak lg tntg blog nie bleh la g blog beliau yerr!!! klik kat banner ats tu or klik kat nama nie... ------->

yezza.. nie plak blog review ke-2 ari nie...


ini blog <-------- klik kat nama or header ats nie kalo nk masuk ke blog beliau...
 ok.. blog nie menarik... tgk tu bibir die.. hahaha.. [ x tau bibir beliau ke x].. hihi.. blog nie pon banyak entri-entri menarik.. and ada jugak entri-entri panas baru2 nie... sume tau kn citer tu...  blog die simple and ok... kalo korang nak tau tentang blog nie.. singgah-singgah la yer... klik kat banner or klik kat nama nie... ------->

yer.. nie plak blog ke-3 ari nie...


ini blog <-------- klik kat nama or header ats nie kalo nk masuk ke blog beliau...
 mula-mula aku nak wat review blog nie.. aku pikir mana header die ek?? hmm.. so, tanpa berpikir panjang aku tny la kat wall SB.. and atas bantuan ~Kirin Selama Perak~ serta rakan- rakan yang len dpt gak amek gmbr ats tuk wat review..  x bleh nk cite pnjg2 nnt entri pnjg lebar plak.. so, sape2 yg nk tau tentang blog nie bleh la g yer ndg meng'klik' banner ats tu or klik nama nie..------->

jenguk-jenguk la yer blog mereka tuu...

tgk sini jugak yer!!!

~[blog review 1]~

11 000 orang mengemukakan pendapat:

tolong la yang mana boleh
tak baik kedekut ilmu.
dan aku tak suka ada verification !!!!!
malas nak taip !
HAHAHA
:D

@~Kirin Selama Perak~
hahaha... tolong jgn x tolong!! haha..

tq sebab review blog sya...(^_^)

@cik blink blink
welcome!!! thanx sbb follow blog nie!!

MEKASIH REVIEW..HAAA MANG TADEK HEADER..DULU ADE TAPI RASA CAM POYO LAK HEADER TU..TU YG TUKAR..HAHAHHAHA XPE T KITE WAT HEADER SHANTEK2 YE..

MEKASIH LAGI SEKALI YE

@misz sheyla
welcome... welcome... and 1's more... welcome... wee~

Terima kasih sudi review blog saya yg tak seberapa tu. Hehee :D

Bibir sexy tu saye punye laa. Kenapa? Tak percaya ke? Hahhaa

Jom terjah sama-sama ..hehehe

@Sylmeena Hamzah
ur welcome... hah..
bibir tu?? cam x caye jer.. hahaha...

Terima kasih atas informasi menarik